lördag 1 september 2012

CX Sweden öppnar dörren

Crossvänner,

cxsweden.com firar ett år i nuvarande webbförpackning och det firar vi lite anspråkslöst med att bara finnas till igen. Vi hoppas genom denna gest att på nytt sprida glädje, förväntan och spänning i era liv - allt i cykelcrossen tecken förstås.

CX Sweden Cyclocross Fan Club grundades i januari 2008 (vi fyller alltså fem år i vinter) men det var inte förrän hösten 2011 som vi lanserade en hemsida värd namnet och samtidigt tog på oss rollen som officiell hemsida och informationskanal för den svenska CX-cupen, numer administrerad av SCF:s CX-grupp.

Cupledaren Lisa Ström tätt följd av svenska mästarinnan
Åsa Erlandsson under Evaldscrossen i Lidköping 2011.
CX Sweden.com är en portal för all cykelcross, inte bara cupen, och vi främjar alla aktiviteter kring cross, inte bara tävlingar. Har du ett kul arrangemang på gång där cykelcross på ett eller annat sätt finns med i bilden? Skicka ett mail till info@cxsweden.com så hjälper vi gärna till med att sprida budskapet.

Nytt för i år är bland annat vår Crosskalender här till höger. Här kan eldsjälar med inloggning själva registrera tävlingar och event. Vi har även ökat redaktionen med ett par hundra procent och kommer därför att kunna producera mer nöje och information per tidsenhet. Oscar Ekstam får en egen spalt, en oas, där han kommer att läxa upp tvivlare i skenet av sina erfarenheter och kunskaper inom cykelcross.

Under tiden fram till cupstarten hoppas vi också få klarhet i en del återstående frågor rörande just CX-cupen och administrationen kring denna, förhoppningsvis kan vi erbjuda samma service som förra året.

Mössorna, undrar ni förstås inte över. De är ju överspelade som nyhet nu, även om de värmer länge än och finns i ett fåtal i lager. Maila till mossa@cxsweden.com om ni vill köpa en av dem. Lanseringen av årets cx-pryl håller vi på, ett litet tag till.

Återstår bara att tacka för ert stora visade intresse under 2011 och konstatera att det är tack vare er crossälskare och denna underbara sport som vi är här igen. Tävlingscrossare eller inte. Supporters är vi alla.

Välkommen till världens bästa höst!