tisdag 11 september 2012

Cykelklubben CX och resultat från Sthlm

För att säkert erhålla en plats i himlen finns det två vägar att gå. En av dem är att starta en cykelklubb bara för crossare. Vi fick den här hälsningen och presentationen från Peter Eide-Jensen:

"Ck CX startades i våras av några stockholmare som numera mest fokuserar på crossäsongen efter att tidigare ha tävlat hyfsat flitigt i senior- och veteranklasserna på landsväg. Ambitionsnivå, träningsmängd och crosserfarenhet varierar bland klubbens medlemmar men det som är gemensamt är ett brinnande crossintresse. Klubben är liten och det är inte något självändamål att växa. Vi sköter klubben så enkelt som möjligt och det bygger på eget ansvar och att alla medlemmar bidrar. Vi har ingen särskild geografisk hemvist utan våra medlemmar är spridda över Stockholm.

Trots att vi är små tänker vi fixa en tävling i cupen redan i år eftersom vi tycker det ska bli kul att få bjuda på en riktigt bra, kul och stenhård tävling."

Vi tackar för presentationen och hoppas få se och höra med om Ck CX framöver. Samtidigt passar vi på att välkomna Peter till staben på cxsweden.com. Via vår sida kommer han att rapportera från de lokala cx-aktiviteterna i huvudstaden med omnejd.

Kompiscrossnytt:

Nu finns också resultat och bilder tillgängliga från första deltävlingen i Kompiscrossen. Ni hittar resultaten här och en massa sköna bilder finns här.