tisdag 6 november 2012

Wåffelcrossen del 3, mer folk än vi trodde var möjligt!

När Thomas och jag tidigare i höst började planera inför Wåffelcrossen, så tänkte vi 20-25 startande och kanske en peak på drygt 30. Jösses vad fel vi haft, och aldrig förr har jag mått så bra av att ha så fel!!!

På Söndagens race stod det inte mindre än 62 st på startlinjen!

Inte nog med att banan var full av cyklister utan jämte banan var det precis lika fullt av familj, supportrar och en och annan nyfiken Jönköpingsbo.
Gemensamt för publiken var att dom alla gjorde sitt bästa för att hetsa cyklisterna till maxpuls med koskällor, visselpipor och annat oljud.


Att efter målgång reda ut vem som efter 40min + ett varv har klarat flest antal varv är en uppgift värd namnet när 62 cyklar ska läggas ut i något slags organiserat kaos, för att inte tala om utrymmet som krävs.
Riktigt roligt var det också att så många yngre hittat hit och att några som aldrig testat att starta gemensamt vågade sig på att försöka. Bra gjort av er alla!

Några förbättringar hade gjort på banan, bl.a har en ny trappa byggts och en tekniskt zon vuxit upp efter önskemål.


Faktum är att för att mätta supportrar och deltagare med våfflor, korv och kaffe räcker inte ICAs våffel lager utan några fick tyvärr gå utan. Tråkigt tycker vi så klart men hoppas på att en förbeställning på ICA kommer lösa problemet till nästa helg.


På Söndag är sista chansen för er som fortfarande inte hunnit eller vågat er hit för att testa leran och plankhindren för då går sista rejset.
Mastervarv kl 10.00 och start ca 10.15, mer information och bilder i massor finns på teamostercykel.wordpress.com.

Välkomna alla, unga som gamla, cyklister som supportrar.
//Victor