torsdag 8 november 2012

Kompiscrossen After dark - lördag kväll

Det har tisslats och tasslats lite i CX-leden. Nåt är på gång! Givetvis fäller CX Sweden ut paparazzi-parabolen för att luska fram mer eller mindre relevant fakta. Från alla håll florerar rykten som "nakenchock", "ljusskygg verksamhet", "huvudstadstrippel", "gyttjebrottning" och "ljusshow". Även "bäver" har nämnts.
 
I måndags släpptes så bomben som när den brisserar kommer att täcka in samtliga av ovanstående rykten. Stockholm kommer därmed bjuda på cyclocrossfest av glamorösa mått.
Men istället för att hålla er på halster, publicerar vi här Kompiscrossens nya djärva grepp:


Vid solnedgång den lördagen 10:e november kommer världen stanna av och jorden upphöra att rotera för en stund.Strunt i SM, strunt i GVA, strunt i Superprestige, strunt i VM! Ta er till Flottsbro friluftsområde för att ställa upp i det verkliga avgörandet av universums cyclocrossmästare som kommer fällas mörkret i Flottsbro. 

Det går bra att dyka upp och titta på eller delta i de förberedande loppen, som körs mest för att förbereda banan, men det är ingen nödvändighet för att vinna. Se mer info om de förberedande loppen här: http://www.sthlmcyclocross.se. Försök dock att undvika att skada er eller andra på dessa uppvärmningar. Speciellt i Knattecrossen.

Klädsel är valfri även om ingen eller välvald sådan kraftigt ökar chanserna till vinst. Se klädtipstips från tävlingsledarna nedan. Försök att anmäla er åtminstone en halvtimme innan start. Det kommer göra alla lite gladare. Speciellt för sekretariatet som annars inte kommer hinna byta om.

Beakta även belöningarna som står till buds: Maktkakor från Stalles Imperium, Prima Garments kaffe, en ”ny” kostym för nästa års tävling och Duvel mm som kommer att delas ut till de som anses mest värdiga. Förutom bästa och minsta kostym kan finaste ekipage, flest kobällror, bästa krasch, längsta resa eller något annat som faller juryn på läppen premieras.

Med vänliga hälsningar
Kompiscrossen AD

PM godkänt av Kermit.

Björns klädtips

Hasses klädtips