fredag 16 november 2012

Hitta flytet.

Plötsligt står man inför en helg med ett begränsat crossutbud. Ingen CX-cup, wåfflorna är slut i Jönköping och de lär inte få in nya förrän nästa år. Kompiscrossen och Introcrossen har tagit välbehövlig ledighet. Kvar i kalendern finns CKN, CKC4 och Karlstad Cyclocross som håller fanan högt och bjuder på träningstävling för de som trots allt inte kan eller vill hålla sig.

Men hav förtröstan, det finns ju mer crossrelaterat att ägna sig åt. Vårt blågula hopp Magnus Darvell har slagit sig på att filma från sin träning. Singeltrackcykling på crossen med ett riktigt gött flow och hade det inte varit kolsvart ute hade jag rusat ut direkt för att få känna den känslan.


På Kistamässan pågår Sweden Bike Expo med presentationer av nya cyklar, prylar, team, föreläsare och inte minst bloggare kända från spalten till vänster.

Delar av Introcross-gänget har dragit till Belgien för att crossa, crossas och uppleva cross. På lördagen kör de en mindre tävling på en ort som antagligen inte går att uttala och på söndag glider de runt i Asper-GavereSuperprestige i full CX Sweden mundering. En mer utförlig rapport kommer under nästa vecka när de hämtat sig från den Belgiska crosskulturen. Så ni som streamar Superprestigen på söndag kan hålla extra koll efter svenska flaggor bland de belgiska lejonen och Dirk Hoffmans Motorhome reklam.

Hittar just nu ingen länk till livestream, men håll koll här på sidan så brukar det komma info från våra bloggare.