söndag 11 december 2011

Resultat Lidköping & Göteborg

Nu finns resultaten upplagda från sista helgens tävlingar i Merida Northwave CX Cup 2011.Pallen i H Pestige, fr.v:
Emil Lindgren med mekaniker Sune,
Magnus Darvell och Ludwig Söderquist.
Göteborg bjöd idag på härlig crosstämning, med rätt väder, rätt bana, rätt publik och en helhet som var värdig en cupavslutning. Mycket hög mysfaktor bland alla inblandade på slutet, när det summerades och mumsades munkar. I vanlig ordning infann sig den patenterade tomheten för merparten av cyklisterna, vilken uppenbarligen är svårhanterad för de flesta som med hålögd blick irrar runt och söker nya utmaningar, förtvivlat mumlande om nästa säsong.

Många samtal cyklister mellan handlar om nästa års upplägg av Cx-cupen och allt är nu upplagt för en riktigt bra diskussion om fortsättningen. I vilket format eller forum återstår att se, men alla är hjärtligt välkomna att komma in med synpunkter om årets som gått och året som kommer.

Vi väntar också med spänning på Race reports från Anna Persson, Åstorps CK samt Magnus Darvell Team Kalas. Magnus som sopat hem allt som varit sopbart den här säsongen, med massor av cupsegrar, totalseger och SM. Vilken kille!http://iof1.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_56233/cf_74/Resultat_MCK_2011.PDF