måndag 15 oktober 2012

Intro Wåfflan trotsade regnet.

Söndags morgonen bjöd på äkta crossväder med en temperatur som i och för sig var på rätt sida strecket, men inte med mycket marginal. Dessutom envisades regnet med att strila från himlen.
Så inte utan anledning var vi en smula nervösa för hur deltagarantalet skulle te sig, men när grillen var tänd, AC/DC strömmade ur högtalarna och banden runt banan satt på plats började peppade cyklister trilla in.
Det visade sig att runt 25 personer stod på startlinjen, inte nog med det så var det runt banan gott om folk som med koskällor och annat oljud gjorde vad dom kunde för att ytterligare stressa oss.
Vassaste benen på start plattan var nog Philip Lindau och Anders Ljungbergs som båda såg till att pressa upp farten ordentlig även bland oss övriga.


 Banan visade sig klara vädret bra även om det här och var krävs några små justeringar till nästa Söndag då Wåffelcrossen kör igång på allvar.
Även publikplatsen DevilCrest strax efter banans andra springbacke var populär, där man kunde följa deltagarna under större delen av varvet.En bild från TC där vi gör ett modigt försök att sortera ut vem som egentligen kom först och hur många varv man hann med.Efter målgång bjöds det på korv med bröd och självklart, våfflor;-).
För massor av fler bilder och mer info om Wåffelcrossen se https://teamostercykel.wordpress.com/ .


Vi vill rikta ett stort tack till deltagare och publik och hoppas vi syns i leran nästa helg!
Med vänlig hälsning, Victor