lördag 23 augusti 2014

Resultat och bilder från GeRILLaCROSSEN - KingsCrossen

Torsdagkväll bakom Hindåsgården i Hindås. Tält, flaggor, korv, cyklar och en massa folk som plötsligt dyker upp med något glansigt i blick. Det är dags för en ny omgång av Gerillacrossen!

Efter att samtliga medlemmar ur Göteborgs CK lika ogenerat som oförtjänt tagit plats i första startled leddes fältet på jakt med ett rungande "klara, färdiga - gå!" från vänsterflankens samlade supporterkår. Axel, David och Pierre satte av uppför startbacken med kameramannen på fjärde rulle, ivrig att dokumentera exakt hur fort det går i täten av en äkta Korvcross. 

In på det leriga stigpartiet i skogen där kontakten tyvärr bröts direkt när undertecknad försökte schakta leran med tvärställt framhjul, en tveksam teknik som främjar främst bakomvarande. Fältet sprack som en ballong redan på första varvet av sju och för de allra flesta blev det en riktigt tuff, dryg halvtimme att ta sig igenom. "Det fanns ju ingenstans att vila" hördes efteråt, vilket förstås var extra glädjande för banläggaren Philip som i vanlig ordning gavs gott betyg av alla som körde bra.

David tog en ny seger, framför Axel och Pierre. Kamera-Björn höll fjärdeplatsen trots en mäktig uppkörning på näst sista varvet av MTB-Janson som slutade femma, före MTB-Björn, sexa.

Inför sista omgången leder unge David Eriksson gubbligan med 12 poäng före Axel Wannerskog. Dock har David lämnat indikationer på WO inför Molendal Trofee, vilket öppnar upp i toppen. Nina Strömberg rycker ifrån i tjejligan och ser ut att har segern inom räckhåll förutsatt att hon får med sig alla kropps- och cykeldelarna över linjen på torsdag.


Resultaten uppdaterade 24/8.

Snabbaste familjen idag, son och far Eriksson.
Caroline gjorde premiär i Gerillacrossen.
Mattias är ensam om sin kromade, ultrahala styrlinda.
Lasse kör cross i kross.
Andreas från Borås CA klev in i serien.
Blött på marken och sol på himlen - en perfekt kombination. 
Chris gick över styret men landade skickligt nog på sin friska sida.
Kvällen samlade 24 deltagare, ett knippe supporters samt ett par lokalt förankrade åsikter om verksamheten.
Tack till Lena för insatsen vid grillen.
Viktigt eftersnack vid tältet.
Het resultatlista!
Heta supporters!
/B