tisdag 27 september 2011

Race Reporters Falun & Ludvika

Cuppremiären närmar sig och det är dags att presentera CX Swedens första Race Reporters. Varje deltävling i cupen kommer att täckas av en tävlande crossåkare som får en supportermössa för sin rapport producerad exklusivt för oss.

Först ut är två välkända bloggare som faktiskt startade sina karriärer som cyklister:

Foto: Kadens.se
Från premiären på Lugnet i Falun den 1:a oktober kommer vi att få rapport från nyblivne medarbetaren på Kadens, Falutjejen Lisa Ström. Förutom träffsäkra skriverier inom cykelmedia så kör hon cross, MTB och för säkerhets skull även landsväg - en komplett cykeltjej helt enkelt. Vi önskar lycka till och lämnar spelplanen öppen. Lisa, du sätter ribban för CX Swedens Race Reporters.

Foto: bjornfredriksson.se
Söndagen den 2:a oktober flyttar cupen söderut och gästar 2010 års kurvigaste CX-stad, Ludvika. Redan här lär vi få en uppföljning av rang när vi får rapport från Sveriges meste cykelbloggare, profeten från Falun, cupgrundaren, superfarsan och före detta elitcyklisten Henrik Öijer.

Närmare beskrivning känns överflödig och vi konstaterar kort och gott att även Öijer kommer att mysa i mössa resten av hösten.

Under fliken Race Reports i menyn sammanställs alla rapporter under cupen så att ni när som helst kan smyga undan en stund och läsa era favorithistorier om och om igen. Mycket nöje!