onsdag 28 september 2011

Fem nya tävlingar

Ibland myser man lite extra som admin på cxsweden.com. Idag har vi kontaktats av tre olika klubbar som ber oss lägga upp nya tävlingar och serier i kalendern. Är inte det den bästa belöning man kan få och ett riktigt fint bevis på att CX är "the shit" just nu.

I korthet är följande nyheter på gång:

- CK Norrtälje bjuder in till minst tre träningstävlingar i sin CKN Cross-serie. Till att börja med är det datumen 8:e, 15:e och 22:a oktober. Mer information i högerspalten på www.ckn.nu. Vi återkommer förstås också med mer info när det närmar sig.

- CKC4 i Kristianstad kör igång sin Vintercup i cykelcross och har skapat en ansiktsgrupp för cupen. Den första deltävlingen är redan nu på söndag den 2:a oktober. Och här kommer länken för oss som inte har Facebook.

- CK Lunedi arrangerar den 23:e oktober en träningstävling på Klostergårdens IP i Lund, d.v.s samma bana som cupdeltävlingen den 19:e nvember. Mer info kommer längre fram.

Se nu till att titta ofta och nog i kalendern, för det kommer upp nya arrangemang hela tiden allt eftersom skåningarna och Norrtälje spikar sina datum. Vi önskar dem alla lycka till!

/Björn