torsdag 22 september 2011

Borås idag!

Resultat finns nu uppe från senaste veckans träningstävlingar i Göteborg, Borås och Falun. Just CX-centret i Dalarna verkar ha fått fin snurr på sitt VM, missa inte de härliga bilderna och rapporterna på www.oscarekstam.com

Idag körs femte starten i CX Borås träningsserie vid Ymergården. Inför densamma fick CX Sweden tidigare i veckan ta emot ett samtal på jourtelefonen på temat ”tublimning” där en röst andades tungt över ett par färska Dugast Pipistrello, fartdäcket med gåshudsmönster.

Någon tror på en torr höst...
Andra uppgifter gör gällande att cupbanan i Borås blir något alldeles extra i år. Enligt uppgifter från tävlingsledare Cedwin har plan A nu säkrats (på bekostnad av plan B, C och H) och deltävlingen den 27:e november kommer att köras i Stadsparken i centrala Borås.

Som alla känner till så finns det par säkra kort när det gäller att attrahera icke initierad publik till svenska cykeltävlingar och en av dem är förstås att erbjuda promenadavstånd till all form av försäljning av värdelösa prylar med homestylings-, eller annat kortvarig funktion. Under Boråstävlingen kan besökande till Knalleland, centrumhandeln och ett 30-tal tygoutlets även njuta av lite cykeltävling mellan korttransaktionerna – det blir en fantastisk novembersöndag i leran och köpglädjens tecken.