onsdag 24 oktober 2012

Se hit södra Sverige; dags för Frituur-crossen!

Den härligt glade skåningen Petter Persson som crossat en del genom CX-cupen tar nu saken i egna händer och fixar till en träningstävling på hög nivå; Frituur-crossen körs nu på söndag i Helsingborg.

Engagemanget är det inget fel på då Petter redan idag förbereder banan genom att klippa gräset;Mer info om själva träningstävlingen:
Frituur-crossen i Helsingborg körs nu på söndag den 28 oktober kl 10.00!
Banan startar och går i mål på den stora gräsplanen mellan kullarna på Dalhems grönområde, klicka denna länk för karta. Mer bilder och beskrivningar på Petters hemsida.
Det körs en klass där du kan ställa upp med valfri cykel, banan är anpassad för cykelcross och går på gräs, grus, jord, lera, asfalt och innehåller ett löphinder och en trappa. Gräset är klippt så att banan blir en ränna och du lätt ska kunna hitta runt. Vi kör ca 60 min enligt klassisk modell där vi avrundar till det varv som kommer närmast 60 min. Det kommer dessvärre inte att bli någon servering av frietjes och mayo denna första gång, men hoppas få till det i framtiden. Arrangemanget genomförs som en träningstävling där allt deltagande sker på egen risk.
Varmt välkomna till en mjölksyrafest på söndag!

/Oscar