SUPPORTERBeställ din CX-mössa

Sköt om din crosskalle i höst! CX Swedens supportermössa passar alla frisyrer och värmer fint. Stickad kvalitetsprodukt från Kalas med skön fleece invändigt. En storlek.

Pris: 200 kr (230 kr med frakt)

Beställ din hätta med namn och adress till: mossa@cxsweden.com eller köp den på någon av CX-Cupens deltävlingar eller SM under hösten.


CX Swedens supporterguide

Nedan, ett smakprov ur supporterguiden, ett måste för alla sanna fans av cykelcross.

"Att vara en hängiven supporter till en idrott för hjältar kräver ibland mindre hjältedåd i sig. Med CX Swedens guide för CX-supporters kommer du snabbt igång och slipper stå som ett rundningsmärke när andra röjer utmed banden.

CX-supporterns verksamhet syftar huvudsakligen till att fylla ett väldefinierat syfte:

Att hjälpa cyklisterna till framgång genom överföring av maximalt med ljud och avvikande synintryck till omgivningen. Till sin hjälp har supportern lösa attribut som införskaffats med omsorg, alternativt tillgripits från annan disträ åskådare. Vår hjälte vid sidan av banan har även solida kunskaper inom området cykelcross vilket förvaltat på rätt sätt ger honom alla förutsättningar för ett lyckat event. Man bör aldrig underskatta inverkan som en rutinerad supporter kan ha på tävlingens utgång. Eller på sitt eget anseende för den delen."

Ladda hem den fullständiga versionen här.