måndag 8 oktober 2012

Gott och cx-blandat

En oerhört beige och meningslös måndag gör ett tafatt försök att efterträda en kanonhelg i Kumla, förgäves förstås. Har vi upplevt säsongens bästa crosshelg redan eller är det någon som kan matcha Almby IK:s fest?

Resultat Kumla
Ni vet väl att resultaten från Cx-cupen alltid finns samlade, tillsammans med totalpoäng och cupregler under vår cx-cupsida. Lördagsresultaten ligger uppe.

Missa inte Anders Adamssons och Tomas Jennebos cykelradion.se som gjorde ett reportage från Kumla - Lera, solsken, majonnäs och lite cykel.

Nya lokalcuper
CK Norrtälje levererar sköna träningstävlingar på Kärleksudden. Länkat med bild till höger.
Wåffelcrossen goes 2012 och bjuder Jönköping på lera och grädde. Länkat med bild till höger.
Tack till Robert Jonsson och Victor Johansson för tipsen. Fortsätt att skicka in "kärleksvåfflor" till oss.

Falun
Coming up - dubbeltävling i Dalarna. Vi har ställt några frågor till HQ och väntar med spänning på svar. Information och anmälningsinfo hittar ni här, sista dag för ordinarie anmälan är idag, 8:e oktober. Snabba er, det ser ut att bli fullt i både Superklassen och Prestige Herr.

Bilder
Vi söker alltid efter crossbilder. Länkbara album får plats på vår bildsida och i vårt Picasaalbum hittar du sköna cupbilder från förr. Skicka gärna länkar till oss, så att fler få ta del av bilderna.

Motiv/tema av ringa intresse:"Rhodos -98", "Ebba får en spade" eller "När jag borstar tänderna".
Intressanta motiv: "Jag och mitt styrlager", "Världens snyggaste cross" eller "Här går jag i vält"

Exempel på ett lätt, snyggt och klassiskt framhjul fångat på bild vid tvätten i Kumla.

Dugast Rhino på Ambrosio F20 Cronofälg, radialekrat med dubbelreducerade DT Revolution från Campagnolo Recordnav. Marinerat i gyttja som torkat och reflekterar solen.

Om det mot förmodan är någon som kan gissa vems hjulet är, så håll på svaret och ge mig bara en klapp på vänster axel i Falun...