lördag 6 oktober 2012

Dags för Wåffelcross i Jönköping igen!!

Nu är det dags för ytterligare en lokal cross-serie att dra igång. Victor och gänget i Jönköping mixar det bästa från belgien, cykelcross och våfflor till en härlig fest med lera och sötsaker redan 14 oktober.
Wåffelcross vid Vättern
Victor skriver:

Helgerna vi väntat på sen förra hösten är snart här, boka söndagarna 21, 28 oktober samt 4, 11 november. Men redan den 14 oktober smyger vi igång med en intro Wåffla. Tiderna som gäller för ler- och svettfesten är start efter mastervarv ca 10.00 och tävlingstiden hålls till 40min + 1varv. Ny fräckare bana i år på det övergivna Kabe Sommarland i Jönköping, banan erbjuder djupa sandfållor och fina grässlänter, gamla gokart banor finns också kvar och självklar slingrande grusgångar. 

Förutom ny bana kommer grillen vara tänd och det ryktas att både AC/DC och Metallica kommer att gästa oss. Fina möjligheter för publiken att heja fram sina "idoler" från en höjd där största delen av banan går att följa. Två klasser erbjuds, CX eller Mtb för er som inte hunnit skaffa CX än. Efter slutfört rejs lottar vi ut fina priser bland deltagarna, förra året kunde vi se allt från t-shirts till pulsklockor som ÖsterCykel i Jönköping sponsrar med.
För mer och löpande information gå in på https://teamostercykel.wordpress.com .

CX Sweden önskar lycka till med Wåffelcrossen och kommer inom kort lägga in
Wåffelcrossen i en egen ruta med dirketlänk här till höger.