lördag 14 september 2013

Anmälan är öppen för cuppremiären

Har ni sett? Årets cx-cuppremiär går av stapeln i Göteborg den 12-13 oktober och som arrangör står Göteborgs CK, CK Master och Mölndals CK. Tunga arrangörsklubbar med gott om cx-älskare i sina respektive led. Vilken fest det kommer att bli! En sak som vi på CX Sweden kan avslöja redan nu är att tävlingscyklisterna från klubbarna ovan tränar   hårt på banområdet och de kommer att kunna varenda kurva, alla grävlinggryt och samtliga gamla kanttrådsdäck som gömmer sig under höstlöven. Bor du i närheten (dvs söder om Gävle), ta tillfället i akt och åk ner på någon av klubbträningarna under veckorna och provkör banområdet.

Det ryktas också att Cykelhandlar'n a.k.a Cross-Karlsson (numer även Skärm-Karlsson) i händelse av torka kommer att dra 1 700 meter Gardenaslang från sin butik för att kunna vattna området ordentligt.

I nästa vecka produkttestar vi det som kan bli nästa supporterpryl efter den populära mössan som tyvärr är slut. Om testet faller väl ut så beställer vi direkt. Spara därför en hundring på något smart ställe (i bockstyret) så att ni inte står utan när/om vi släpper höstens pryl.

Nu har vi också uppdaterat vår CX-CUPEN flik här ovan, så nu finner ni aktuell information för säsongen 2013 även här.

Trevlig helg önskar CX Sweden.