tisdag 11 december 2012

Crosskläder


Trenden att bygga mervärde kring cykelcross växer sig starkare. Kanske är det årstiden, människorna eller bara den sanna glädjen i sporten som uppmuntrar dessa initiativ.

Förutom trevliga kringarrangemang och spännande tävlingsorter har vi också sett ett par frön till klädkollektioner under säsongen. Kläderna vid sidan av banan är ju viktiga för motivationen, tillhörigheten och värmen. Dessutom stärker de den lokala kassan med flera tiotals kronor och redan efter ett par års lyckad försäljning har man tjänat ihop till ett nytt växelöra att dela på i gänget.

Här kommer nästa alster i raden och det är inte helt oväntat Jönköpingspojkarna som kliver fram och stärker den småländska ortens crossrykte på kartan. Denna gång med hjälp av en snygg cx-tröja.

Mer information om Jönköpingströjan finner ni här.


Sedan tidigare har vi också kunnat sikta Göteborgarnas T-shirt i omklädningsrum och på belgiska arrangemang, men även i en avslappnad stugmiljö eller som kedjetrasa i nödläge. Den är ju ändå syndigt svart...

Rykten gör även gällande att en av dessa tröjor fick ny ägare i utbyte mot en eller flera elefantmössor, vilka i sin tur siktades senaste under Vårgårdahelgen.

Här finns mer information om hur ni kommer över Göteborgströjan.

CX Sweden Fan Club har tidigare tillfört kulturen en supporterjacka i dryga 20-talet exemplar samt en stor mängd mössor, men nu är säcken tom och det är dags att blicka framåt. I syfte att säkra en fortsatt utveckling inom området tar vi nu fram en liten provkollektion av plagg som kommer att delas ut bland dem som är delaktiga i vårt koncept. Därefter tycker vi till om dessa under inflytande av särskilt utvalda drycker och eventuellt blir det en fortsättning under säsongen 2013.

Bli därför inte förvånad om det plötsligt, när du minst anar det, dyker upp en person iförd en stilig CXS-pikéskjorta. Eller en luvtröja. Eller en T-shirt.