måndag 26 september 2011

Resultat från Göteborg

Resultat från den femte vändan av CRC CX Cup i Göteborg, så som det tolkades när dammet lagt sig i Skatås. Segrare blev Tomas Pettersson från Torslanda, mannen som haft den stora vänligheten att ställa en bättre beg släpvagn till CX-cupens förfogande för en rimlig kostnad. Efter Cedwins färdigheter inom plastlagning och Hallby-Görans superjobb med stripning står släpet icke att känna igen. Snart syns det på en cupdeltävling nära dig - snyggare, snabbare och eventuellt med hjulsidor från Biltema?

Göteborgs crossgeneral Lasse Nordström hälsar att Cross-Göteborg tar halvtidsvila med Introcrossen för att kunna koncentrera sig på nationella CX-cupen. Men håll lite koll på MCK:s Forum för det kan eventuellt dyka upp någon bonus-Introcross om tillfälle finns. Nästa inplanerade Introcross är söndagen den 6:e november.

The Man hanself.
Lasse konstaterar även förtjust att det är svårt att få tag i folk som vill fotografera eller sköta protokollet:

"Tyvärr har jag inga bilder från våra Introcrossar eftersom alla ska vara med och cykla, knappt kan jag få ihop folk till att föra målprotokollet. Sist försökte jag få en fotbolls-farsa att ställa upp, men han hade tyvärr för mycket huliganvibbar och fick avlägsnas från tävlingsområdet och placeras innanför fotbollsstängslet tillsammans med andra likasinnade."

För övrigt konstaterar CX Sweden att ännu en stor seger bärgats med hjälp av gamla cx-knep. Grattis Mark Cavendish, världsmästare på landsväg iförd crossdräkt.