söndag 7 september 2014

Crossrapport från Västerås

Eftersom vi givetvis vill utöka frossandet i landet tog vi tillfället i akt att låta så många som möjligt få nöta tubdäck även i Västerås i sådana där roliga utmattande former. Vi valde att kalla spektaklet för HELGMYS rätt och slätt för vad kan vara mysigare än att vända ut och in på lungorna och sedan snacka skit?

En träningsserie som tjuvstartade på Västerås CX-arena numero uno - Hökåsengropen, konceptet lika enkelt som genialiskt, två heat, kör så det ryker! Cyklar i placeringsordning, poäng räknas och serien sammanräknas efter finalen den 22/11 där segraren ska badas i Duvel eller alternativt Hökåsengropen itself om inte isen hunnit lägga sig där då.

Den här gången blev Tony Carlsson snabbast i bägge heaten före undertecknad som firade med att kasta av kedjan under heat två bara för att få jaga lite extra. Åt unge herr Carlsson hade det dock inte gått att göra något vilket han bevisade genom att flyga uppför startbacken direkt.

Jag såg idel leendet på allas läppar efteråt och vi lovade varandra att vi alla skulle ses igen den 14/9 och bli ännu lite tröttare, gladare och skitigare. Och förhoppningsvis är vi ännu fler då. CX kommer i Västerås också!!

Heat nummer ett (4 varv):
1. Tony Carlsson
2. Johan Lindkvist
3. Magnus Ahlbäck
4. Björn Westergren
5. Adam Sundelin
6. Mattias Bäck
7. Kenneth Sundelin
DNF Kalle Springfeldt

Heat nummer två (3 varv):
1. Tony Carlsson
2. Johan Lindkvist
3. Björn Westergren
4. Magnus Ahlbäck
5. Kalle Springfeldt
6. Adam Sundelin
7. Mattias Bäck
8. Kenneth Sundelin
--