fredag 25 augusti 2017

CX Sweden - uppskrämt, uppdaterat och upphetsat

Man brukar ju säga att viljan är det sista som lämnar vevlagren. Dags att dra runt vevarna igen och förmedla crossglädje och crosskultur ut i cykel-Sverige. Cup-premiären är bara en vecka bort och därför är det hög tid att jobba fram en klädsam upphetsning.

CX Sweden arbetar framöver via tre plattformar:

Vår hemsida - cxsweden.com
Just nu pågår en anpassning av hemsidan, för att bättre spegla vår ambition och förmåga att leverera innehåll. Fokus framöver ligger på supporterrelaterat material, reportage och inspiration. Vi släpper resultatrapportering och bildhantering. Som kompensation ökar vi intaget av öl och frites.

Närvaro på tävlingar. 
Tält och flaggor, IRL. Skillnaden den här säsongen jämfört med de senaste två åren är att vi faktiskt har tänkt att använda dem och ta oss ut på tävlingsarenorna igen. Eftersom det är det tionde året vi håller på så firar vi lite extra med godis i tältet. Kom förbi, snaska, tjöta, köp en mössa eller ställ in en väska undan regnet. Vi ses på CX-pokalens deltävlingar!

Instagramkontot cxsweden_com
Någon ska ju vara sist ut ur startfållan, men sedan september 2016 finns vi med i flödet. Följ oss Håll för inspirerande stämningsbilder, resultatlistor och tubdäck i motljus.

Ni stöttar oss genom att köpa vår supportermössa, en klassiker i Cykelcross-Sverige.

Vi ses!