torsdag 22 augusti 2013

Onsdagscrossfilmen

Hemmagjorda crossfilmer kan man aldrig få nog av....

Se när Axel, Henrik, Olof, Lasse, Patrik, och Philip matar varv under GCK:s onsdagsträning vid Slottsskogsvallen och känn hur benen börjar veva under bordet.

Att fundera på;

a) vem fuskade mest?
b) klotade Olof vid 1:41 eller höll han sig på cykeln?
c) varför är Daft Punk så förtjusta i cykelcross?

CX Sweden presenterar:





onsdag 21 augusti 2013

CX Sweden gästade GCK-träningen

Onsdagskvällen bjöd på supersnabba varv vid Slottsskogsvallen i Göteborg. Torrt, nykrattat och sprättigt - en riktig försäsongscross med andra ord.

CX Swedens Mölndalssektion är drabbad av förkylning och kunde inte göra annat än att koka kaffe. Det är ju å andra sidan lite av en specialitet, så därför bjöds de dammiga crossåkarna på fika. Det lilla fikabordet vid foten av statyn etablerades redan under passets tidiga timme och därefter hängde det folk där mest hela tiden.

Är ni oroliga över att det kan ligga något vasst föremål på banområdet inför CX-cupen? Ta det lugnt. Henrik har redan hittat det.

Nästa onsdag tränas det cross vid Vallen igen, kl 18.30. Är ni nyfikna på höstens CX-cupvarv så är det bara att dyka upp och glida med.

Det filmades lite under träningen också. Vi hoppas kunna bjuda på en kort, inspirerande crossvideo inom kort.

måndag 19 augusti 2013

Öppna CX-träningar i Göteborg

Har ni noterat att temperaturen sjunkit under 25 grader ute? Då är det äntligen dags för organiserad cykelcrossträning i Göteborg.

GCK kör på onsdagar kl 18.30 vid Vallen. Släng skärmar och flaskställ och kom förbi och prova på lite cykelcrossträning. Träningarna är öppna för alla. Och vi lovar att ALLA kan vara med.

Här finns mer information om onsdagarna.


tisdag 6 augusti 2013

Focus Cross Race 2013

Känner ni?

Kvällarna mörknar. Regnet drar in men gräset slutar växa. Fåglarna tystnar, träden skiftar färg och luften blir kall och krispig. Soptunnorna står överfulla av små, orangefärgade plåtburkar samtidigt som många cyklister får dimma i blick och något klibbigt på fingrarna.

Snart är sommaren över och livet börjar. Igen.



Information och anmälan